RODO

CHRONIMY TWOJE DANE OSOBOWE

Administratorem Państwa danych osobowych jest Silesia Smile sp. z o.o. sp. k. ul. św. Jacka 14, 40-019 Katowice, tel.: 32 255 73 06, mail: biuro@smigiel.net. Inspektorem ochrony danych osobowych jest Pani Monika Jachimowska, tel. 609 557 726, mail: monika.jachimowska@smigiel.net

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Ogólne rozporządzenie o ochronie danych), informuję, iż:

Administratorem Państwa danych osobowych jest Silesia Smile sp. z o.o. sp. k. ul. św. Jacka 14, 40-019 Katowice, tel.: 32 255 73 06, mail: biuro@smigiel.net
Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu odpowiedzi na zapytanie dotyczące usług na podstawie art. 6 ust. 1 pkt. a Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych, tj. osoba, której dane dotyczą wyraziła zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych;
Odbiorcami Państwa danych osobowych mogą być podmioty współpracujące z nami w zakresie usług IT, operator pocztowy.
Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, jednakże jest konieczne celem otrzymania odpowiedzi na zapytanie o promocjach i najnowszych usługach.
Państwa dane osobowe będą przechowywane do czasu wycofania zgody lub wcześniejszej utraty ich przydatności.
Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania do celów podejmowania decyzji.
Mają Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, gdy uznają Państwo, iż przetwarzanie danych osobowych dotyczących Państwa narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Organem nadzorczym w Polsce jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Informacje o sposobie składania skargi dostępne są na stronie internetowej organu nadzorczego.

Wysyłając numer kontaktowy lub adres e-mail wyrażasz zgodę na przetwarzanie tych danych w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności na kontaktowanie się i przesyłanie informacji o dostępnych usługach. Przetwarzanie Twoich danych będzie się odbywać do czasu wycofania przeze Ciebie zgody lub wcześniejszej utraty ich przydatności.
  1. Serwis smigiel.net  wykorzystuje pliki cookies, czyli informacje tekstowe przechowywane na urządzeniach takich jak np. komputer czy smartfon, które może odczytywać system teleinformatyczny Administratora (cookies własne).
  2. Serwis wykorzystuje cookies sesyjne (wygasające po zamknięciu przeglądarki) oraz cookies trwałe (przechowywane na urządzeniu końcowym i rozpoznające Ciebie przy kolejnej wizycie na serwisie).
  3. Przy pierwszej wizycie na serwisie zostajesz poinformowany o plikach cookies oraz poproszony o zgodę na ich przetwarzanie.
  4. Pliki cookies możesz w dowolnym momencie usunąć ze swojej przeglądarki. Ich usunięcie może jednak spowodować, że serwis nie będzie działał poprawnie. Informację o tym, jak to zrobić znajdziesz w sekcji „Pomoc” używanej przeglądarki internetowej lub jej ustawieniach bądź preferencjach.
  5. Cookies są wykorzystywane do zapewnienia prawidłowego działania serwisu, jak również do celów analitycznych, społecznościowych i marketingowych, w tym:
  • badania statystyk serwisu
  • udostępnienia możliwości logowania i utrzymania sesji, tj. uniknięcie konieczności ponownego logowania się
  • rozpoznania wykorzystywanego urządzenia końcowego
  • badania preferencji użytkowników w celu dostosowania usług i produktów