Opinie Śmigiel Katowice

PACJENCI O LECZENIU W NASZEJ KLINICE

OPINIE PACJENTÓW

Odtwórz wideo
Odtwórz wideo
Odtwórz wideo

PACJENCI O LECZENIU W NASZEJ KLINICE

OPINIE pisemne

PACJENCI O LECZENIU W NASZEJ KLINICE

OPINIE facebook/google

Śmigiel Implant Master Clinic
5.0
Based on 24 reviews
powered by Facebook
Jolanta Adamowicz
Jolanta Adamowicz
2020-09-23T19:05:42+0000
Polecam każdemu Klinikę Śmigiel Master Clinic.Po długotrwałym , nieskutecznym, leczeniu w innym gabinecie, zakończonym... ogromnym bólem, trafiłam do Kliniki Pana Doktora Tomasza Śmigiel i Pani Doktor Barbary Śmigiel.Pan Doktor mimo napiętego grafiku nie został obojętny i wraz z Pania Doktor Aneta Furtak i Panem Doktorem Maciejem Wiater wygospodarowali dla mnie czas.Juz po kilku wizytach uwolnili mnie od kilkumiesięcznego bólu.Cudowni wszyscy, lekarze, asystentki i personel recepcji.Po prostu jedna,wielka rodzinaJestem pełna podziwu, ze stworzyli tak cudowna klinikę.To początek mojego leczenia i ciesze sie ze tam wroce.Z całego serca dziekuje😘read more
Karina Zabiegły
Karina Zabiegły
2020-09-08T16:07:04+0000
Jak usuwanie kamienia nazębnego, to tylko z panią Natalią Szeląg i... wybarwiaczem😁! Natalia - specjalistka w swoim... fachu (stwierdzam nie tylko, po "ścianie chwały" pełnej certyfikatów, ale i dokładności - w moim odczuciu - w trakcie zabiegu), a zarazem niezwykle sympatyczna osoba z dobrym podejściem do pacjenta❤. Wybarwiacz - rewelacja! Można zobaczyć na własne oczy, gdzie na co dzień szczoteczka dociera nieco mniej i tym miejscom poświęcić więcej uwagi w codziennej higienie. Polecam i zabieg (bez bólu i bez upaćkanej twarzy), i Natalię 🙂.PS Miła obsługa w rejestracji👍.Pozdrawiam!read more
Elżbieta Ciepiela
Elżbieta Ciepiela
2018-04-03T16:18:12+0000
����
Bogusia Obertyn
Bogusia Obertyn
2018-03-15T21:44:45+0000
No jestem zadowolona bo mnie zlekcewazono byłam umówiony na wizytę później przełożyła mi Pani bo się Pani doktor... roschorowala i jusz Mia miesiąc i nikt nie zadzwonił ta grze nie polecam tej klinikiread more
Małgorzata Jendrek
Małgorzata Jendrek
2018-03-09T12:01:38+0000
Specjaliści na najwyższym poziomie , przemiła i sympatyczna atmosfera , polecam serdecznie !
Julia Jaglarz
Julia Jaglarz
2018-02-12T20:05:13+0000
Katrina Gawryjolek
Katrina Gawryjolek
2018-02-09T19:56:28+0000
Sprawdzie sami. Jak dla mnie pełny profesjonalizm
Hanna Śmigiel
Hanna Śmigiel
2018-02-08T09:34:45+0000
Wirginia Issel
Wirginia Issel
2018-02-07T22:01:36+0000
Jacek Lyson
Jacek Lyson
2018-02-07T14:48:44+0000
Ewa Rodziewicz
Ewa Rodziewicz
2018-02-06T14:47:56+0000
To miejsce jest magiczne nie tylko poprzez profesjonalizm Smigiel team, rowniez poprzez to, ze sa oni niesamowitymi... ludzmi z bardzo dobra energia. Zaufanie, to jest to, czym mozna ich obdarzyc na kazdym etapie leczenia.read more
Marzena Kmiecik
Marzena Kmiecik
2018-02-06T14:37:50+0000
Klinika ta zmieniła mój sposób myślenia o wizycie u dentysty. Absolutnie nie ma w nim miejsca na ból czy uczucie... dyskomfortu, który był do tej pory kojarzony chociażby z podaniem znieczulenia. Klinika państwa Śmigiel jako jedna z pierwszych w Polsce oferowała wówczas system bezbolesnego znieczulenia. Poziom świadczonych usług oraz technologie są na światowym poziomie. Widoczny jest ciągły rozwój i wdrażanie nowości. Ponadto holistyczne podejście do problemu to zdecydowanie rzadkość, gdzie lekarz szuka samego źródła problemu i proponuje dopasowany sposób leczenia. Nie mogłabym nie wspomnieć o miłej i serdecznej atmosferze, którą tworzy personel:-)read more
Patrycja Kołodziejczyk
Patrycja Kołodziejczyk
2018-02-06T13:46:56+0000
Najlepsza klinikana Śląsku ! Najlepsi specjaliści ! ❤️❤️Uwielbiam to miejsce !
Przemysław Rajczak
Przemysław Rajczak
2018-02-06T12:38:00+0000
Ewa Piaskowska
Ewa Piaskowska
2018-02-06T12:30:13+0000
Jestem bardzo zadowolona z leczenia, polecam tę klinikę.
Ewa Grochowska - Bocker
Ewa Grochowska - Bocker
2018-02-06T12:18:02+0000
Tutaj pozbyłam się swojego trwające od zawsze strachu przed dentystą, co dla mnie graniczy z cudem i świadczy o tym, z... jakimi profesjonalistami mam do czynienia. Usługi na najwyższym poziomie, aż chce się do nich chodzić. Efekty leczenia przeszły moje oczekiwania.Trzeba być przygotowanym na wysokie ceny, to prawda, ale w tej profesji jest albo drogo, albo kiepsko. Mieszkam teraz w Holandii i mam przerwę w moich wizytach w tej klinice, ale wrócę tam z pewnością. Wcześniej, czy później.read more
Krzysztof Nowak
Krzysztof Nowak
2018-02-06T12:09:56+0000
W pełni profesjonalna, pod każdym względem nowoczesna placówka, bardzo miła obsługa. Doktor Basia i doktor Tomek... Śmigiel mimo ogromnej wiedzy i doświadczenia wciąż szkolą się w nowych technologiach. Wracam tam głównie na okresowe czyszczenie uzębienia, bo po Ich pracy od kilku dobrych lat nie trzeba nic poprawiać. Dojeżdżam tam z Wrocławia, gdzie obecnie mieszkam, ale uważam że warto. Pięć gwiazdek to za mało;-)Krzysztofread more
Ewa Kassala
Ewa Kassala
2018-02-06T12:08:53+0000
Joanna Karzełek
Joanna Karzełek
2018-02-06T11:53:15+0000
Daniel Laske
Daniel Laske
2018-02-06T11:42:30+0000
Najlepsze miejsce w Polsce. Nigdzie indziej nie pójdę. Polecam pod każdym względem.
Galus Mik
Galus Mik
2018-02-06T11:12:45+0000
Krzysztof Gronowicz
Krzysztof Gronowicz
2018-02-06T11:10:20+0000
Maria Musioł
Maria Musioł
2018-02-06T10:46:07+0000
Profesjonalny, doswiadczony zespol i wspaniala obsluga!
Katarzyna Hanak
Katarzyna Hanak
2018-02-06T10:38:15+0000
Wspaniałe miejsce, pełen profesjonalizm. Polecam gorąco!!!
Anna Monika Górny
Anna Monika Górny
2018-02-06T10:13:41+0000
Polecam, pełny profesjonalizm i ciepła atmosfera 🙂
Ewelina Mizera-Spalik
Ewelina Mizera-Spalik
2014-05-29T19:40:34+0000
Aneta Kłapyta
Aneta Kłapyta
2013-12-21T07:24:48+0000
Next Reviews